Ledige stillinger

Ledige stillinger2022-09-30T19:24:16+01:00

Hos os kan livet i praksis kombineres med det gode familieliv

Vi søger 1-2 nye dyrlæger til praksis i vækst. Praksis arbejder med smådyr og hest og er 10 år gammel. Vi betjener vores kunder på klinikken og i den udkørende praksis. Vi er vokset fra 1 dyrlæge til i dag 3 dyrlæger og 7 VSP/TAP.  Nu er det tid til yderligere 1-2 dyrlæger. Vi er en klinik, hvor den gode relation til kunden er i fokus, vi har ½ times konsultationer, god opbakning af VSP/TAP og arbejdsmiljøet er kendetegnet ved tillid, hjælpsomhed og venskab. Klinikken ligger i nyindrettede, rummelige lokaler, og råder over to operationsstuer, et dobbelt tandbehandlingsrum, digital røntgen, digital tandrøntgen, ultralyd skanner, fuld in-house IDEXX lab mv.

Du brænder for kirurgi, har erfaring fra praksis og kan selvstændigt udføre standard operationer. Du trives med at have ansvar for eget arbejde, og vil være med til at udvikle praksis. Hos os vil du få primære arbejdsopgaver i operationen, samt behandling og udredning af indlagte patienter. Evt. suppleret med et par eftermiddag med konsultationer, alt efter ønsker til timetal.

Du kunne også være en ny dyrlæge, som ønsker at prøve de forskellige områder indenfor smådyrspraksis af. Du er en teamplayer, der trives med at alle løfter i flok i en travl hverdag. Du vil få en varieret hverdag på smådyrsklinikken, med både konsultationer og kirurgi.

Kort sagt, har du en personlighed, der passer ind hos os, kan vi tilpasse stillingen til dine ønsker.

Stillingerne ønskes besat primo 23, ansøgere vil blive kaldt til samtale løbende og stillingerne bliver besat, når vi har fundet de rigtige kandidater.

Ansøgninger sendes til job@dyrlaege-ec.dk, ansøgningsfristen er 15-11-2022. Evt. spørgsmål til stillingen kan rettes til Eva Christensen på telefon 53706006.

Der er selvfølgelig fuld diskretion omkring ansøgere.

Go to Top