Eva Christensen

DYRLÆGE

Eva stiftede sin egen dyrlægepraksis i 2013. I 2015 flyttede klinikken ind i de nye lokaler på Vejlevej. Eva interesserer sig specielt for medicinske patienter og for tandbehandling hos heste. Eva laver både hjemmebesøg og har konsultationer på klinikken.

Christina Rosendahl

DYRLÆGE

Christina er uddannet i 2016. Christina har arbejdet på smådyrshospital og i hestepraksis inden ansættelse hos os i juli 2018. Hun har særlig interesse for medicinske og tandpatienter ved smådyr, samt tænder, luftveje og reproduktion ved heste.
Christina foretager konsultationer på klinikken samt kørebesøg til hund, kat og hest.

Stella Kjerulff

DYRLÆGE

Stella har flere års erfaring fra praksis med både operationer og konsultationer. Hun interesserer sig specielt meget for tandbehandlinger på kæledyr.

Joan Hansen

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Joan er vores veterinærsygeplejerske. Joan interesserer sig især for tandbehandling af kæledyr og adfærd. Derudover har hun stor erfaring med overvågning af patienter i narkose. Joan er her hver tirsdag og torsdag formiddag, hvor hun både assisterer i operationsrummet og har egne konsultationer på klinikken.

Rikke Nielsen

KLINIKASSISTENT

Rikke er vores” blæksprutte”, der bl.a. sørger for at passe telefonen, bestille varer, betjene kunder osv. Rikke giver også ofte en hjælpende hånd hos dyrlægerne i konsultationen eller i røntgen. Det er for det meste Rikke der står for ægtælling af gødningsprøver. Rikke er uddannet dyrepasser i 2003.

Mette Andersen

KLINIKASSISTENT

Mette er klinikassistent. Hun betjener kunder i skranken, er den smilende stemme i telefonen og så hjælper hun dyrlægen i konsultationen, i operationsrummet og i røntgen. Mette er uddannet landmand 2001.

Cecilie Lynge Bak

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE-ELEV

Cecilie er vores VSP-elev. Hun passer telefonen, tager imod kunder og assisterer i operationsstuen og i røntgen. Cecilie er tidligere uddannet jordbrugsteknolog m/hestespeciale. Cecilie er færdiguddannet i marts 2023.

Trine Meins Granlund

KLINIKASSISTENT

Trine har været hos os siden oktober 2020. Trine drømmer om at blive elev, og suger derfor en masse erhvervserfaring til sig i sin tid hos os. Trine tager imod kunder i skranke, besvarer telefonopkald og assisterer dyrlægerne i konsultationerne, operationsrummet og i røntgen. Trine har egen hest og er vant til alle forskellige slags dyr, og er især glad for bulldogs.