Personale

Personale2024-04-16T20:10:17+01:00

Eva Christensen

DYRLÆGE

Eva stiftede sin egen dyrlægepraksis i 2013, hvor hun i nogle år fungerede som udkørende praksis med mindre laboratorie i eget hjem. I 2015 flyttede klinikken ind i de nye lokaler på Vejlevej, og derfra tog det fart med flere og flere ansatte. Eva interesserer sig specielt for medicinske patienter og for tandbehandling hos heste. Eva laver både hjemmebesøg og har konsultationer på klinikken.

Stella Kjerulff

DYRLÆGE

Stella er uddannet i 2008 og har været hos os siden marts 2020. Hun har flere års erfaring fra praksis med både operationer og konsultationer og har en bred viden indenfor både medicinske og kirurgiske lidelser. Stella har prøvet lidt af hvert i sin tid som dyrlæge, både i Danmark og i udlandet, og derfor er det ofte hende vi spørger til råds, hvis vi har spørgsmål om et dyr, vi ikke ser så ofte på klinikken, fx fugle, gnavere, eksotiske dyr etc. Stella interesserer sig desuden specielt meget for tandbehandlinger på kæledyr.

Ida Nielsen

DYRLÆGE

Ida blev færdig som dyrlæge for mere end 7 år siden, og har siden arbejdet på flere store dyrehospitaler både i Danmark og i Sverige. Derfra har hun en meget bred erfaring indenfor medicinske og kirurgiske patienter. Hun har kastet sin kærlighed på hudpatienter og har netop færdiggjort sin Europæiske Master-uddannelse indenfor Dermatologi. Ida tager gerne imod henvisningspatienter indenfor hudsygdomme for second opinion.

Camilla Bomberg

DYRLÆGE

Camilla er uddannet dyrlæge i start 2022, og har været hos os siden oktober 2022. Camilla er vores primære hestedyrlæge, og står for en stor del af kørebesøgene til hestekunder. Camilla vil også være at finde her i klinikken, hvor hun har konsultationer af smådyr. Camilla er bosat i Egtved på en mindre landejendom, hvor hun bor sammen med sin kæreste, sine to heste og deres katte.

Malene Møller

DYRLÆGE

Malene er vores primære kirurg i klinikken, og det er for det meste hende, som foretager både planlagte og akutte operationer. Malene har været ansat hos os siden foråret 2023, og har inden da været ansat på et stort dyrehospital i Sverige.

Joan Hansen

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Joan interesserer sig især for tandbehandling af kæledyr og adfærd. Derudover har hun stor erfaring med overvågning af patienter i narkose. Joan er her hver tirsdag og torsdag formiddag, hvor hun både assisterer i operationsrummet og har egne konsultationer på klinikken. Joan tager desuden gerne telefonkonsultationer om adfærdsproblemer hos hund og kat.

Rannvá Knudsen

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Rannvá blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2017 og har været ansat hos os siden januar 2021. Rannvá har arbejdet både i Australien og på Færøerne som sygeplejerske, og hun interesserer sig meget for tandbehandling hos hund og kat. Derudover har hun stor ekspertise indenfor kaniner og giver gerne vejledning herom.

Elisa Baumann Lund

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Elisa blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2022 og har været hos os siden april 2022. Elisa er uddannet på Universitetshospitalet for Familiedyr (KU), og har derfor en masse spændende viden fra sin elevtid. Elisa interesserer sig særligt for ernæring og adfærd, og nyder at rådgive jer kunder i telefonen, i skranken og i konsultationer.

Cecilie Lynge Bak

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Cecilie blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2023. Hun er særligt interesseret i reproduktion, ernæring og fysioterapi. Cecilie er tidligere uddannet jordbrugsteknolog m/hestespeciale, og kan derfor også vejlede vores hestekunder om spørgsmål de måtte have, ligesom hun af og til er med ude og hjælpe dyrlægen ved hestebesøg.

Kira Hjort

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Kira blev uddannet veterinærsygeplejerske i foråret 2023, og herefter ansat hos os. Kira er udlært i Varde på Anicura Varde Dyrehospital. Kira interesserer sig meget for bevægeapparatet hos hunde og for anæstesi. Kira er bosat i Ribe sammen med sin kæreste, deres hund og kanin.

Sigrid Zoffmann

VETERINÆRSYGEPLEJERSKEELEV

Sigrid er vores veterinærsygeplejerskeelev. Du kan møde Sigrid i skranken, hvor hun med sit dejlige smil og søde væsen tager imod jer kunder og jeres dyr. I telefonen kan du også meget vel støde på hende, og derudover er hun at finde overalt i klinikken, hvor hun hjælper dyrlægerne med alt fra operation til røntgenbilleder.

Rikke Nielsen

KLINIKASSISTENT

Rikke er vores “blæksprutte”, som gør alt fra at betjene kunder i skranken til bestilling af varer, og derudover er Rikke også i stand til at bevare det kølige overblik over vores lagerbeholdning på klinikken. Rikke giver også ofte en hjælpende hånd hos dyrlægerne i konsultationen eller i røntgen. Det er for det meste Rikke der står for ægtælling af gødningsprøver. Rikke er uddannet dyrepasser i 2003.

Nuuni Patrzalek

KLINIKASSISTENT

Nuuni har været ansat hos os siden 2021. Nuuni er ansat som klinikassistent, og må siges at være en rigtig blæksprutte. Hvis ikke hun er i skranken, hvor hun betjener kunder og tager telefoner, udfører hun forefaldent arbejde forskellige steder i klinikken. Nuuni er blandt andet rigtig god til IT, og er derfor ansvarlig for katteregistreringer, røntgenbilleder og diverse journaliseringsopgaver.

Go to Top