Eva Christensen

DYRLÆGE

Eva stiftede sin egen dyrlægepraksis i 2013. I 2015 flyttede klinikken ind i de nye lokaler på Vejlevej. Eva interesserer sig specielt for medicinske patienter og for tandbehandling hos heste. Eva laver både hjemmebesøg og har konsultationer på klinikken.

Tommy Blæhr

DYRLÆGE

Tommy har mange års erfaring fra praksis med kirurgi og opererer de fleste formiddage. Derudover har han også patienter i konsultationen resten af dagen.

Christina Rosendahl

DYRLÆGE

Uddannet i 2016. Christina har arbejdet på smådyrshospital og i hestepraksis inden ansættelse hos os i juli 2018. Hun har særlig interesse for medicinske og tandpatienter ved smådyr, samt tænder, luftveje og reproduktion ved heste.
Christina har haft heste siden hun var 10 år, og har nu to avlshopper.
Christina foretager konsultationer på klinikken samt kørebesøg til hund, kat og hest.

Stella Kjerulff

DYRLÆGE

Stella har flere års erfaring fra praksis med både operationer og konsultationer. Hun interesserer sig specielt meget for tandbehandlinger på kæledyr.

Joan Hansen

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Joan interesserer sig især for tandbehandling. Derudover har hun stor erfaring med overvågning af patienter i narkose.

Rikke Nielsen

KLINIKASSISTENT

Rikke er vores blæksprutte, der sørger for at passe telefonen, bestille varer, betjene kunder osv. Rikke er uddannet dyrepasser.

Mette Andersen

KLINIKASSISTENT

Mette er vores anden klinikassistent. Hun passer telefonen, betjener kunder og hjælper dyrlægen. Mette er uddannet landmand.

Louise Bækmand

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE-ELEV

Louise er vores ene VSP-elev. Hun passer også telefonen og hjælper tit dyrlægen i operationsstuen og i røntgen. Louise er færdiguddannet i januar 2021.

Cecilie Lynge Bak

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE-ELEV

Cecilie er vores anden VSP-elev. Hun passer telefonen, tager imod kunder og assisterer i operationsstuen og i røntgen. Cecilie er tidligere uddannet jordbrugsteknolog m/hestespeciale. Cecilie er færdiguddannet i marts 2023.