26176006
Personale2022-01-14T12:21:06+01:00

Eva Christensen

DYRLÆGE

Eva stiftede sin egen dyrlægepraksis i 2013. I 2015 flyttede klinikken ind i de nye lokaler på Vejlevej. Eva interesserer sig specielt for medicinske patienter og for tandbehandling hos heste. Eva laver både hjemmebesøg og har konsultationer på klinikken.

Christina Rosendahl

DYRLÆGE

Christina er uddannet i 2016. Christina har arbejdet på smådyrshospital og i hestepraksis inden ansættelse hos os i juli 2018. Hun har særlig interesse for medicinske og tandpatienter ved smådyr, samt tænder, luftveje og reproduktion ved heste.
Christina foretager konsultationer på klinikken samt kørebesøg til hund, kat og hest.

Stella Kjerulff

DYRLÆGE

Stella er uddannet i 2008 og har været hos os siden marts 2020. Hun har flere års erfaring fra praksis med både operationer og konsultationer og har en bred viden indenfor både medicinske og kirurgiske lidelser. Hun interesserer sig desuden specielt meget for tandbehandlinger på kæledyr.

Joan Hansen

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Joan interesserer sig især for tandbehandling af kæledyr og adfærd. Derudover har hun stor erfaring med overvågning af patienter i narkose. Joan er her hver tirsdag og torsdag formiddag, hvor hun både assisterer i operationsrummet og har egne konsultationer på klinikken.

Rannvá Knudsen

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Rannvá blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2017 og har været ansat hos os siden januar 2021. Rannvá har arbejdet både i Australien og på Færøerne som sygeplejerske, og hun interesserer sig meget for tandbehandling hos hund og kat. Derudover har hun stor ekspertise indenfor kaniner og giver gerne vejledning herom.

Cecilie Lynge Bak

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE-ELEV

Cecilie assisterer i operationsstuen, passer telefonen og tager imod kunder. Hun er særligt interesseret i ernæring og reproduktion. Er tidligere uddannet jordbrugsteknolog m/hestespeciale. Cecilie er færdiguddannet i marts 2023.

Rikke Nielsen

KLINIKASSISTENT

Rikke er vores” blæksprutte”, der bl.a. sørger for at passe telefonen, bestille varer, betjene kunder osv. Rikke giver også ofte en hjælpende hånd hos dyrlægerne i konsultationen eller i røntgen. Det er for det meste Rikke der står for ægtælling af gødningsprøver. Rikke er uddannet dyrepasser i 2003.

Mette Andersen

KLINIKASSISTENT

Mette er klinikassistent. Hun betjener kunder i skranken, er den smilende stemme i telefonen og så hjælper hun dyrlægen i konsultationen, i operationsrummet og i røntgen. Mette er uddannet landmand 2001.

Go to Top