26176006
Ledige stillinger2020-09-17T10:59:58+01:00

Autoriseret VSP til nyoprettet stilling søges

Vi er en hyggelig blandet praksis, med smådyr og hest, beliggende ved Kolding. Du vil blive en del af et team på 9 mand, hvoraf 4 er dyrlæger. Vi servicerer vores kunder både på klinikken og ved besøg i hjemmet. Vi har en veludstyret smådyrsklinik med to operationsstuer, digital røntgen, ultralydsskanner, in-house laboratorie fra IDEXX mm. Det er vores ambition, at give vores kunder en personlig og nærværende oplevelse. Vi vægter kommunikation højt, vi kender vores kunder og de kender deres dyrlæge.

Primære arbejdsområder vil være at assistere i operationen og laboratorie arbejde, der vil også være konsultationer i et mindre omfang. Derudover vil der være opgaver ifm oplæring af elever mv.

Vi forventer du har erfaring med overvågning af patienter i narkose, og pleje af indlagte patienter. Du kan arbejde selvstændigt og arbejder godt i et lille team, hvor alle løfter i flok i en travl hverdag. Du vil få mulighed for selv at påvirke arbejdsområdet i din stilling. Der er plads og opbakning til at udbygge et interesseområde, ligesom vi tilbyder løbende oplæring og efteruddannelse. Både ny udannede og erfarne opfordres til at søge, da stillingen vil blive tilpasset den ideelle kandidat.

Vi har på klinikken en uformel omgangstone, hvor der er plads til et godt grin, og et arbejdsmiljø der er kendetegnet ved tillid, hjælpsomhed og venskab, hvor den enkelte medarbejder har stor frihed og ansvar. Stillingen er som udgangspunkt fuldtid, men dette kan forhandles. Der er ingen vagtforpligtigelse i stillingen.

Stilling ønskes besat snares muligt, ansøgere vil blive kaldt til samtale løbende og stillingen bliver besat når vi har fundet den rigtige kandidat.

Ansøgninger sendes til job@dyrlaege-ec.dk, ansøgningsfristen er 10/10-20. Evt. spørgsmål til stillingen kan rettes til Eva Christensen på telefon 53706006.

Der er selvfølgelig fuld diskretion omkring ansøgere.

Go to Top