Ledige stillinger

Ledige stillinger2021-12-01T20:20:17+01:00

Praksis i vækst søger empatisk dyrlæge til heste og smådyr

Vores unge assistent har fået mulighed for at vende ”hjem” og vi søger derfor en dyrlæge med interesse for blandet praksis med smådyr og heste, gerne med erfaring fra hestepraksis.

Om os: Vi er en lille hyggelig blandet praksis med smådyr og hest, som lige nu beskæftiger 4 dyrlæger samt 5 VSP/elever/klinikassistenter. Vi har en veludstyret smådyrsklinik med digital røntgen, ultralydsskanner, in-house laboratorie fra IDEXX mv. Vi udvider/ombygger pt klinikken, med bl.a. 3 nye konsultationsrum, større personalestue, tandrum og ekstra operationsstue. Hestepraksis råder over nyere batteri tandrasper, kort endoskop, ultralydsskanner mm.  Vores smådyrskunder servicerer vi både på klinikken og ved besøg i hjemmet. Det er vores ambition at give vores kunder en personlig og nærværende oplevelse. Vi vægter kommunikation højt, vi kender vores kunder og de kender deres dyrlæge.

Du har interesse/erfaring fra hestepraksis og ønsker at kombinere det med smådyrspraksis. Du kan selvstændigt gennemføre standard konsultationer og behandlinger ved smådyr og hest. Du trives med at have ansvar for eget arbejde og du er engageret og loyal. Alt efter dit erfarings niveau kan en større del af hestepraksis blive dit ansvar. Du trives i et lille team, hvor alle løfter i flok i en travl hverdag. Du har et drive og brænder for at være med til at forme den fortsatte udvikling af vores praksis.

Vi tilbyder en varieret hverdag med arbejdstid både på klinikken og i den udekørende praksis. Der er opbakning og plads til, at du kan få mulighed for at udvikle et interesseområde både i hestepraksis eller på smådyrsklinikken og vi tilbyder løbende oplæring og efteruddannelse. Om du kommer med erfaring eller er nyuddannet, er ikke så afgørende, vi lærer gerne fra os, det vigtigste er at du passer ind i teamet.  Vi arbejder i en uformel atmosfære, hvor der er plads til et godt grin. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved tillid, hjælpsomhed og venskab.  Stillingen er som udgangspunkt fuldtid. Der vil være en mindre vagtforpligtigelse i hestepraksis i stillingen.  Ansøgere vil blive kaldt til samtale løbende og stillingen bliver besat, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Du kan læse mere om os på

http://dyrlaege-ec.dk/personale/ eller https://www.facebook.com/DyrlaegeEvaChristensen/

Ansøgninger sendes til job@dyrlaege-ec.dk eller afleveres i klinikken, ansøgningsfristen er 14/01-22 . Evt. spørgsmål til stillingen kan rettes til Eva Christensen på telefon 53706006 og kunne du tænke dig at høre om hvordan det er at være ung dyrlæge hos os, så svarer Ane (tlf. 53700824) gerne på spørgsmål.  Der er selvfølgelig fuld diskretion omkring ansøgere.

Go to Top