Praksis i vækst søger empatisk dyrlæge til heste og smådyr

Vi søger en dyrlæge med interesse for blandet praksis med smådyr og heste, gerne med erfaring fra hestepraksis.

Vi er en lille hyggelig blandet praksis med smådyr og hest, som lige nu beskæftiger 3 dyrlæger samt 6 VSP/elever/klinikassistenter. Vi har en veludstyret smådyrsklinik med digital røntgen, ultralydsskanner, in-house laboratorie fra IDEXX. Derudover råder hestepraksis over nyere batteri tandrasper, kort endoskop, ultralydsskanner mm.  Vores smådyrskunder servicerer vi både på klinikken og ved besøg i hjemmet. Det er vores ambition at give vores kunder en personlig og nærværende oplevelse. Vi vægter kommunikation højt, vi kender vores kunder og de kender deres dyrlæge.

Du har interesse for hestepraksis og kan selvstændigt gennemføre standard konsultationer og behandlinger ved smådyr og hest. Du trives med at have ansvar for eget arbejde og du er engageret og loyal. Du trives i et lille team, hvor alle løfter i flok i en travl hverdag. Du har et drive og brænder for at være med til at forme den fortsatte udvikling af vores praksis.

Vi tilbyder en varieret hverdag med arbejdstid både på klinikken og i den udekørende praksis. Der er opbakning og plads til, at du kan få mulighed for at udvikle et interesseområde både i hestepraksis eller på smådyrsklinikken og vi tilbyder løbende oplæring og efteruddannelse. Vi arbejder i en uformel atmosfære, hvor der er plads til et godt grin. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved tillid, hjælpsomhed og venskab.  Stillingen er som udgangspunkt fuldtid. Der vil være en mindre vagtforpligtigelse i hestepraksis i stillingen.  Ansøgere vil blive kaldt til samtale løbende og stillingen bliver besat, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Du kan læse mere om os på

http://dyrlaege-ec.dk/personale/ eller https://www.facebook.com/DyrlaegeEvaChristensen/

Ansøgninger sendes til job@dyrlaege-ec.dk , ansøgningsfristen er 07/12-20. Evt. spørgsmål til stillingen kan rettes til Eva Christensen på telefon 53706006. Der er selvfølgelig fuld diskretion omkring ansøgere.