Ledige stillinger

Praksis i vækst søger ny VSP-elev

Serviceminded og selvstændig VSP elev søges til en nyoprettet elevplads fra oktober 2019.

Vi er en hyggelig blandet praksis, med smådyr og hest. Du vil blive en del af et team på 8 mand, hvoraf 3 er dyrlæger. Vi servicerer vores kunder både på klinikken og ved besøg i hjemmet. Det er vores ambition, at give vores kunder en personlig og nærværende oplevelse. Vi vægter kommunikation højt, vi kender vores kunder og de kender deres dyrlæge.

SÅ vil du gerne arbejde med dyr, er serviceminded, god til at holde hovedet koldt i en stresset situation og kan have mange bolde i luften på en gang, så er du måske den nye elev hos os.

Vi ser gerne du har erfaring fra servicefag og/eller har arbejdet med dyr før. Du kan arbejde selvstændigt og arbejder godt et lille team, hvor alle løfter i flok i en travl hverdag.

Vi har på klinikken en let omgangstone og et godt arbejdsmiljø hvor den enkelte medarbejder har stor frihed og ansvar. Vi lægger vægt på en god og alsidig oplæring og forventer en positiv tilgang til alle arbejdsopgaver ligesom det forventes at du kan arbejde selvstændigt inden for dine ansvarsområder.

Ansøgningsfrist 1/9-19 kl 12. Ansøgninger modtages kun på mail til job@dyrlaege-ec.dk. Evt. spørgsmål til stillingen kan ligeledes stilles skriftlig til job@dyrlaege-ec.dk.